Hjälp oss att skapa Framtidens Ingenjör 2016!

Vi slog världsrekord – vad vill du göra?


För fjärde året i rad är det dags för Framtidens Ingenjör (eller okej, inte riktigt än men förberedelserna är väl igång)! Andra dagen på LTH får de nya studenterna en chans att fördjupa sig i personliga värderingar, motivation och relationer. Allt lett av frågan Varför gör du det du gör?

Förra året deltog 750 av studenterna i ett världsrekordförsök under eftermiddagen. I år är det dags för ett annat koncept och vi vill ha DIN hjälp med att göra detta till den bästa mottagningen någonsin!

Vi letar just nu efter de sju bästa idéerna för eftermiddagens workshops. Har du eller din organisationen en idé eller ett koncept för en 90-minuters workshop som ni vill köra med 50-200 purfärska studenter? Det kan vara allt från en interaktiv föreläsning till en gruppövning eller varför inte ett världsrekordförsök? The sky is the limit!

Vi är en syftesdriven organisation och om er workshop bidrar till att uppfylla dagens syfte kommer ni ha en klar fördel i urvalet. Och årets syfte är… (trumvirvel)

Inspirera framtidens ingenjörer att hitta sin egen väg och skapa meningsfulla relationer för att bygga morgondagens öppna samhälle, idag.


Till ert förfogande har ni en föreläsningssal på LTH, men ni kan även vara utomhus om det passar bättre. Vi kan på förhand inte ge ett exakt antal medverkande men 50-200 personer är ungefär där det kommer landa. Framtidens Ingenjör sker den 23 augusti och er tid är runt 13-15.

De sju bästa förslagen får medverka under dagen och hålla i en workshop under eftermiddagen. Urvalet görs av World Values Initiative Lund och kan inte överklagas. Ingen kompensation utgår till workshopledarna men lokal och visst material kan vi efter överenskommelse bistå vi med! Om du har några frågor, kontakta Linda på linda.karlsson@worldvaluesinitiative.se

Deadline för bidrag är den 17 april 23.59! Skicka in ditt förslag redan idag! Om du bara har en idé du vill bidra med så klickar du på den högra knappen, annars den vänstra!

Skicka in ditt workshop-bidrag! Jag har idéer!