Lund

En sen natt våren 2013 lades grunden för det som idag är World Values Initiative Lund. Ett par drivna ingenjörsstudenter kände en längtan efter ett större fokus på de mjuka variablerna och bestämde sig för att ta saken i egna händer.

Idag består vår grupp av studenter och young professionals från olika delar av Lunds universitet. Förutom att anordna World Values Day och månadsworkshops håller vi varje år i en heldag för alla nya ingenjörsstudenter vid LTH. En dag då självledarskap, värderingar och just de mjuka variablerna får stå i fokus.

Som del i den större organisationen försöker vi bidra med mycket känsla och kreativitet. 70/30-regeln, att 70 % av allt man gör ska fokusera på känslan och 30 % på konkreta resultat, är central för oss och har visat sig skapa ett positivt, energirikt team som snabbt kommit långt.

Vill du bli en del av vårt team? Vi välkomnar ständigt nya medlemmar och är nyfikna på vilka perspektiv just du har! Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss på: Lund@worldvaluesinitiative.se

wvd-201508251414

 

THE TEAM_coloured

 

Prospektbild1-1024x1024_blue

Månadsworkshops

Välkommen på månadsworkshop. Det är ett tillfälle att få stanna upp i vardagen, utvärdera hur min vardag är och sedan ta konkreta steg för att korrigera min riktning. Vi utvecklar konceptet ständigt och varje månad har vi en ny talare som erbjuder sitt perspektiv på ledarskap och självledarskap för att du ska kunna utvecklas.

   

Läs Mer


World Values Day

Varför gör du det du gör? Det är utgångspunkten för World Values Day 2015. Med ledorden personligt och gemensamt skapar vi tillsammans en dag där upplevelsebaserade övningar blandas med inspirerande föreläsningar och samtal som berör. Allt för att komma ett steg närmare sina personliga värderingar och få perspektiv på hur man kan agera mer värderingsdrivet i vardagen.

   

Läs Mer


Mottagningen

Ett av våra absolut största evenemang är Mottagningen på LTH. I början av varje höst välkomnar vi 1200 nya studenter till LTH med en heldag med fokus på medvetet självförverkligande, samarbete, personlig utveckling, och ingenjörskap. Projektet, som drivs tillsammans med Studie- och Karriärvägledningen på LTH, har pågått i tre år och har blivit oerhört omtyckt.

   

Läs Mer


Rekrytering

Om du som vi tycker en av de viktigaste frågorna är “Varför gör du det du gör?” och tror på en värld fylld av värderingsdrivna individer – då vill vi träffa dig! Om du tycker att det vi håller på med är både häftigt och viktigt, hör av dig om att bli en del av vår grupp!

   

Läs Mer