World Values Day Linköping


linköping-1080x337

World Values Initiative Linköping bjuder in till ett heldagsevent med en kombination av spännande talare och utvecklande workshops. Under upplevelsebaserade former (vilket innebär mindre prat från oss och mer testande, reflektion och delande för er) är dagen till för individuella insikter och gemensamt lärande.

Det kommer handla om förståelse för sig själv och andra. Det kommer handla om personliga historier och möten. Och framförallt: det kommer handla om dig.

Professionell kunskap presenteras i avslappnad och personlig form för såväl studenter som personer i näringslivet. Vet du fler som behöver inspiration och vill bli mer passionerade i det de gör? Ta med dina vänner!

Plats: Scandic Väst (Ryd)
Tid: 1 mars ca 08.30-17.00

Delta som student
Som närvarande studenter under dagen kommer ni träffa nya bekantskaper såväl som företagsrepresentanter i ett försök att vidga era perspektiv, inte bara över er själva men även över andra. Dagen består av flera övningar och spännande föreläsningar som passar både för de studenter som vill börja utveckla sig själva och för de som gett upp på hopplösa motivationstips och vill höra något som faktiskt fungerar.
Pris: 85:-

Delta som företag eller verksam inom näringslivet
Med under dagen är även företagsrepresentanter från utvalda företag och intresserade personer från olika verksamheter. Under WVD får ni som deltagare möjlighet att mingla med framtidens ledare, öka er själv- insikt genom gemensamt deltagande i övningar och inspireras av såväl er själva, studenter och experter.
Pris: 595:-

 

fotograf: Satu Knape

I samarbete med
Selfleaders_logo_v2014_webb-cmykladda ned