Göteborg

Göteborg öppnade famnen för World Values Initiative i 2013, pådrivet av passionerade studenter. Det hela började med en stor heldag på Chalmers som blev mycket uppskattad. 

Aktiviteterna har sedan dess expanderat till att även inkludera månadsworkshops med fantastiska resultat och nu senast hölls vår årliga heldag i samma byggnad som den svenska kungen Karl X Gustaf använde som Riksdagssal år 1660.

Kontakta oss på: gbg@worldvaluesinitiative.com

 

Engagemang inom World Values Initiative Göteborg

Vi expanderar! World Values Initiative Göteborgs rekryteringsprocess är igång. Läs mer för att veta hur du söker till vår unga studentdrivna organisation.

   

Läs Mer


Träning: Personlig Mästerlighet

Denna vår lanserar World Values Initiative Göteborg en träning inom personlig mästerlighet.

   

Läs Mer


Nyhetsbrev

Prenumerera på World Values Initiative Göteborgs nyhetsbrev för att få information om oss och värderings-, drivkrafts- eller personligutvecklingsrelaterade event i Göteborgstrakten.

   

Läs Mer


World Values Day

World Values Day är en mötesplats mellan dagens och framtidens ledare. I centrum står samtalet om varför
vi gör det vi gör. Det är en upplevelsebaserad dag där deltagarna, med utgångspunkt i sina
värderingar, får en bättre självinsikt och ett sunt förhållningssätt till sin omvärld.

   

Läs Mer


Månadsworkshops

Välkommen på månadsworkshop. Det är ett tillfälle att få stanna upp i vardagen, utvärdera hur min vardag är och sedan ta konkreta steg för att korrigera min riktning. Vi utvecklar konceptet ständigt och varje månad har vi en ny talare som erbjuder sitt perspektiv på ledarskap och självledarskap för att du ska kunna utvecklas.

   

Läs Mer